Noutăţi

Știm cât de prețios este timpul, de aceea îți recomandăm soluții simple și comode pentru a achita facturile la distanță.      Oriunde te-ai afla, oricând ai nevoie, accesează eMobias.md și achită online facturile, gestionează conturile, efectuează transferuri sau alte operațiuni bancare.  
Conduci o întreprindere mică sau mijlocie și ai nevoie de susținere ca să o dezvolți? Vino la Mobiasbancă!   Îți oferim condiții preferențiale de finanțare și grant din partea BERD și UE, dacă ai ambiția să aliniezi afacerea la standardele UE și să te extinzi pe piețele externe.  
Stimaţi clienţi, Marți, 15 august a.c., activitatea instituţiilor financiare din România va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale.
Stimați clienți, campania promoțională de loialitate dedicată cardurilor VISA emise de Mobiasbancă se prelungește doar pentru cardurile VISA Classic și VISA Gold.
Район Орхей – «сердце» Молдовы не только благодаря своему территориальному расположению, но и уровню административного и экономического развития. Потенциал его многогранен и еще не до конца освоен.
Calitatea produselor și serviciilor Mobiasbancă a fost înalt apreciată și premiată la Gala Premiilor pentru Excelență Euromoney 2017, ceremonie desfășurată recent la Londra, unde banca a fost distinsă cu titlul de Best bank in Moldova – Cea mai bună bancă din Moldova.
Mobiasbancă lansează o nouă ofertă, propunându-ți credite fără gaj la doar 7% anual și… liniște. Iar asta, pentru că creditele de la Mobiasbancă nu mușcă. Până la 15 septembrie 2017 îți oferim oportunitatea de a-ți transforma planurile în realitate, luând un credit de consum fără gaj în condiții deloc de neglijat:
Stimaţi clienţi, În ziua de 15 iulie a.c. filialele Nr.23 „Mircea cel Batrîn", Nr.24 „Soiuz" și Centrul Ipotecar nu vor activa. Vă mulţumim pentru înțelegere.
Stimaţi clienţi, În legătură cu sărbătorirea Hramului oraşului Căușeni, în data de 12 iulie a.c., filiala nu va activa. În ziua de 11 iulie, programul de lucru al unităţii va fi prescurtat cu o oră.