Noutăţi

În această dimineață, colegii noștri – Dumitru Guzun, Gheorghe Suman, Vasile Cornița, Corneliu Beșelea și Andrei Chiforisin – au urcat pe biciclete, pornind în aventura pe două roți în cadrul Hospice Bike Tour 2018.   În decurs de 5 zile vor parcurge pe biciclete un traseu pitoresc și încărcat de istorie:   Chișinău - Soroca (156 KM);  Soroca - Iași (156 KM);
Cu ocazia Zilei profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului, Mobiasbancă aduce un omagiu angajaţilor din sectorul medical, asigurându-vă de recunoştinţa şi aprecierea noastră. Iar pentru că ne dăruiţi sănătate, noi vă mulțumim și vă răsplătim cu oferte generoase la credite, precum și cu pachetul MobiSanté - un produs special conceput pentru angajaţii medicali. În perioada 15 iunie - 31 iulie beneficiaţi de:
Dacă crezi în succes, și Mobiasbancă va #crede în tine!   Lucrările agricole sunt în toi, iar Mobiasbancă este alături de clienții săi cu cele mai eficiente instrumente de finanțare prin creditele cu componentă de grant "EU4Business" din resursele BERD.  
BC ”MOBIASBANCĂ - Groupe Société Générale” S.A. Aduce la cunoştinţa acţionarilor săi că, în conformitate cu Hotărârea Adunării Generale Anuale a acţionarilor din 18.05.2018 cu privire la repartizarea beneficiului băncii, s-a decis repartizarea a 133 924 879,6 MDL din profitul net obţinut după rezultatele anului financiar 2017, pentru plata dividendelor acţionarilor băncii proporţional numărului de acţiuni care le aparţin, în mărime de 13,40 MDL per acţiune.
Stimaţi clienţi,   În contextul sistării activității instituțiilor financiare cu ocazia sărbătorii Ziua Națională a Federației Ruse, în data de 11.06.2018 și 12.06.2018 sistemele de transferuri rapide UNISTREAM și Zolotaya Korona nu vor funcționa.    Vă mulţumim pentru colaborare!  
Stimați clienți,   Din 12 iunie 2018 intră în vigoare modificările la formularul Ordin de plată în valută străină.    Pentru a afla mai multe detalii cu privire la modificările incluse, vă rugăm să vă adresaţi consilierului personal sau să accesați pagina web www.mobiasbanca.md.    Vă mulţumim pentru colaborare!  
Stimaţi clienţi, În data de 09.06.2018 sucursala nr. 24 „Soiuz” și Centrul Ipotecar Mobiasbancă nu vor activa. Vă mulțumim pentru colaborare!    
Pentru ei noțiunea de fericire este cunoscută. Nu o caută, însă o trăiesc la propriu cu toată candoarea specifică vârstei copilăriei.    Ne-au convins că fericirea lor este în lucrurile simple, ne-au lăsat să privim cu ochii lor lumea, chiar dacă ei înșiși o văd după lentile și dioptrii, din scaune cu rotile sau dintr-o lume mai interiorizată.     
Dacă ai un card Mastercard de la Mobiasbancă, te invităm la concertul ”O seară în parc”, susținut la Teatrul Verde în data de 1 iulie, ora 18.00. Vor evolua personalități cu renume mondial, cum ar fi Valentina Nafornița, Maestrul Eugen Doga, Brio Sonoris, Mihai Munteanu, Constantin Moscovici ș.a., acompaniați de Orchestra extinsă a Teatrului Național de Operă și Balet.   
În timp ce cererea pentru credite din partea persoanelor fizice continuă să crească, tot mai multe companii amână deciziile investiþionale, adoptând o poziție de așteptare. Președintele BC „Mobiasbancã-Groupe Société Générale”, Antoine Gabizon, atrage atenție asupra faptului că numărul agenților economici ale căror cereri de creditare au fost aprobate dar nu se grăbesc să-i utilizeze, este în creștere.