Noutăţi

Mobiasbancă invită clienţii şi publicul larg să exploreze universul picturilor expuse la Bienala Internaţională de Pictură Chişinău, ediţia a V-a,  inaugurată la Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.
Campania de creditare continuă să realizeze planuri si sa aducă bucurii clienţilor Mobiasbancă. Tragerea la sorţi a desemnat-o câştigătoare a celei de-a opta săptămâni de creditare pe Elena Cîrlan, care, la fel ca şi mulţi alţi clienţi Mobiasbancă, afirmă cu recunoştinţă că pentru prima dată în viaţă ajunge să câştige vreun premiu.
De 1 iunie vă invităm împreună cu copiii să trăim bucuria copilăriei! Veniți cu familia și prietenii să ne distrăm și să facem multe poze cu amintiri frumoase. Vă așteptăm cu drag în următoarele filiale ale băncii:
Stimaţi clienţi, Luni, 29 mai a.c., activitatea instituţiilor financiare din Statele Unite ale Americii va fi sistată cu ocazia sărbătorii naționale. În această zi decontări în dolari americani nu vor fi efectuate. Vă mulţumim pentru colaborare.
Stimaţi clienţi, În legătură cu sărbătorirea Hramului în oraşele Bălți și Fălești, în data de 22 mai a.c., filialele Mobiasbancă nu vor activa. Vă dorim sărbători frumoase alături de cei dragi și vă mulţumim pentru colaborare.
Solidaritatea, compasiunea şi implicarea pentru o cauză nobilă au reunit angajaţii Mobiasbancă duminică, 14 mai, alături de alţi voluntari, care au alergat în cadrul Maratonului Run Pink în parcul Valea Morilor din capitală. Colegii noştri şi-au propus să transmită, astfel, mesajul de susţinere a femeilor care luptă cu cancerul mamar, evenimentul fiind unul caritabil.
Vitali Buhoveţki este cel de-al şaptelea norocos al campaniei de creditare a Mobiasbancă. Luând un credit de consum în limitele promoţiei, care derulează în perioada 20 martie – 28 mai, tragerea la sorţi săptămânală l-a desemnat învingător. Astfel, pe întreaga perioadă de rambursare a creditului contractat, Vitali Buhoveţki va avea de achitat 0% la rata dobânzii!
În 2017 Mobiasbancă sărbătoreşte 10 ani de apartenenţă la Grupul Société Générale.
Fiecare săptămână aduce noi bucurii clienţilor Mobiasbancă! De această dată, roata norocului s-a oprit în dreptul Galinei Bivol, care a contractat un credit de consum în cadrul campaniei promoţionale, câştigând la extragerea săptămânală 0% la rata dobânzii pe întreaga durată de rambursare a creditului contractat.
„Sărbătoarea mărului” a fost marcată într-un mod mai deosebit de elevii Liceului „Mihai Viteazul” din Chişinău pentru a aduce un omagiu fructelor preferate şi a mulţumi, astfel, pentru gustările pline de vitamine primite săptămânal datorită proiectului Coolege vitamine.