Noutăţi

Stimați clienți, În vederea îmbunătăţirii serviciului de deservire la distanţă eMobias.md, vor fi realizate unele lucrări de mentenanţă. Din acest motiv, serviciul va fi indisponibil pentru utilizare, aproximativ 4 ore, în perioada:
Cardul tău Mastercard de la Mobiasbancă îți aduce tot mai multe beneficii. Acum, orice comandă în sumă minimă de 70 de lei achitată la McDonald’s cu cardul te răsplătește cu o porție de cartofi și șansa de a participa la extragerea unui smartphone. Transformă ieșirile cu prietenii în noi oportunități. Achită cu cardul Mastercard!
Cu ocazia sărbătoririi a 200 de ani de la fondarea Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Mobiasbancă a fost alături de instituția emblematică pentru sistemul medical al Republicii Moldova, felicitând colectivul care tratează cu profesionalism și abnegație oameni din întreaga țară, pentru că excelența este ceea ce ne unește.
Stimați clienți, Din 19 octombrie a.c., intră în vigoare redacția nouă a Condiţiilor Generale Bancare pentru Persoane Fizice. Prevederile noi incluse în Capitolul 4, pentru clienţii existenţi, întră în vigoare peste 60 de zile, pentru clienţii noi – imediat.
Mobiasbancă continuă să susțină sectorul medical și tinerii antreprenori pasionați de dezvoltarea tehnologiilor informaționale, sprijinind proiectul BreakingMED, care își propune revoluționarea sistemului medical din țară.
Stimați clienți, În vederea îmbunătăţirii serviciilor de deservire la distanţă eMobias.md şi MobiasSMS, vor fi realizate unele lucrări de mentenanţă. Din acest motiv, serviciile vor fi indisponibile pentru utilizare, aproximativ 3 ore, în perioada:
Stimaţi clienţi, În ziua de 13 octombrie a.c., programul de lucru al filialelor din Chișinău, Briceni, Florești și Rezina va fi redus cu o oră, cu ocazia sărbătoririi „Hramului orașului”, iar ziua de 14 octombrie este declarată zi liberă. Vă dorim sărbători frumoase alături de cei dragi și vă mulţumim pentru colaborare.
Campania „Sărbătorim împreună” dedicată aniversării a 10 ani de apartenență a Mobiasbancă la Groupe Société Générale a orientat roata norocului în direcția lui Constantin Pearja, clientul care, contractând un credit de consum în cadrul promoției, a devenit câștigător al marelui premiu – o excursie cu familia la Disneyland, Paris.
Tu meriţi să ai un card inovativ cu tehnologie contactless. Fă cumpărături simplu, rapid și sigur! Ia-ţi acum cardul Mastercard® contactless de la Mobiasbancă la un super preţ, cu o reducere de 60%* şi profită de ofertele atractive ale Mastercard®, cu care te vom surprinde plăcut în următoarea perioadă.  
Stimați clienți, În calitate de instituție responsabilă de prestare a serviciilor financiare, vă comunicăm că corectitudinea și integritatea sunt practicile Mobiasbancă ce stau la baza abordării noastre în procesul de consolidare a relațiilor cu clienții băncii. Asigurarea respectării acestor principii este o responsabilitate asumată și ne ajută să protejăm atât reputația noastră, cât și a clienților noștri.