Noutăţi

Stimați clienți,
 
Vă informăm că, începând cu 08.06.2020, vor intra în vigoare tarifele actualizate pentru cardurile bancare emise persoanelor fizice.

Pentru că ne dorim o comunicare eficientă în aceste momente sensibile, îți vom răspunde la cele mai frecvente întrebări legate de activitatea noastră în această perioadă. 

De Ziua Mondială a Sănătăţii, conducerea şi angajaţii Mobiasbanca – OTP Group vine astăzi cu un omagiu pentru întreg sistemul medical, care mereu este la datorie, dar şi în această perioadă dificilă luptă pentru sănătatea şi vieţile persoanelor infectate cu Covid-19. 

Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoştinţă că în perioada 10.04.2020 - 13.04.2020, activitatea instituțiilor financiare din Uniunea Europeană va fi sistată cu ocazia sărbătorilor Pascale.
Dragă femeie, 
 
Am decis să prelungim campania de primăvară pentru ca tu să ai mai multe motive să zâmbești!
 
Vremurile de acum ne arată cât este de important să-ți gestionezi inteligent veniturile și să pui niște bani deoparte pentru siguranța ta și a familiei tale!
 
Mobiasbanca lansează Depozitul Dublu în lei, pe termen de 6 și 12 luni, cu dobândă fixă și de două ori mai mare.
Stimați clienți,
 
Ne-am angajat dintotdeauna să oferim soluții personalizate clienților noștri – antreprenori care, plini de curaj, inspirație și perseverență, reușesc să-și dezvolte afacerile în pofida oricăror provocări.
Stimați clienți,
 
Vă atenționăm asupra intensificării cazurilor de escrocherie care au drept scop obținerea datelor de pe cardurile bancare!
 
Deținătorii de carduri sunt contactați de pe numere de telefon similare cu cele ale băncii, de către infractori ce pretind a fi angajați/reprezentați ai băncii.
Stimaţi clienţi,
 
Vă aducem la cunoștință că din data de 06.04.2020, sucursala nr. 40 "Mateevici" va activa conform unui program nou, după cum urmează:

Cu toții știm, că plățile efectuate prin intermediul cardurilor bancare ne oferă numeroase beneficii. Acum, plata cu cardurile bancare îți oferă  șansa de a deveni unul dintre câștigătorii Loteriei Fiscale, organizată de către Serviciul Fiscal de Stat (SFS).