Noutăţi

Mobiasbanca – OTP Group a fost desemnată de către Serviciul Fiscal de Stat ”Contribuabilul cu grad înalt de credibilitate” pentru promovarea civismului fiscal şi conformarea la onorarea obligaţiilor fiscale.

Mobiasbanca  - OTP Group este, pentru al V-lea an consecutiv, partenerul evenimentului Hospice Bike Tour. 

Ion Cojocaru, administratorul companiei “Sandunelu” SRL, a ales să investească în automatizarea proceselor prin implementarea tehnologiilor moderne, iar acum compania pe care o gestionează este pe cale să devină una dintre cele mai performante întreprinderi legumicole din țară.

Stimaţi Сlienţi,

Deţinătorii de card pot primi mesaje prin care sunt anuntați că au câştigat la o loterie, sunt îndemnați să procure produse online la un preț redus, fie sunt “norocoșii câștigători“ ai premiilor oferite de aplicațiile de mesagerie Viber, Facebook Messenger, WhatsApp.

Fiți vigilenți şi respectaţi regulile de securitate a cardurilor bancare!

Marin Preda spunea „Cultura e o formă de viaţă prin care o colectivitate umană îşi exprimă forţa creatoare.” În contextul ultimelor întâmplări, cultura a devenit nu doar o exprimare a forței, ci chiar sursa ei de creștere. Aflați în izolare, am simțit cu toții lipsa hranei spirituale, iar o vizită la muzeu este remediul potrivit de recuperare emoțională.

Vine vremea rece și tot ce îți vei dori va fi să-ți bei cafeaua fierbinte de dimineață, acasă, cu gândul că nu trebuie să stai în cozi la ghișee pentru a plăti taxe sau impozite.

 

Află că acum ai posibilitatea să și câștigi premii valoroase, dacă plătești serviciile publice pe www.mpay.gov.md cu orice card VISA de la Mobiasbanca – OTP Group, în perioada 15 Septembrie – 15 Noiembrie 2020.

Stimați clienți,

În vederea ameliorării calității serviciului MobiasSMSSâmbătă, 19 septembrie 2020, vor fi realizate lucrări de mentenanță. În legătură cu aceasta, serviciul MobiasSMS va fi indisponibil în intervalul 8:00 - 19:00.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create și vă mulțumim pentru înțelegere.

Indiferent de anotimp, în CASA TA te simți cel mai bine. Indiferent de anotimp, noi suntem aici pentru a te susține, în poate unul dintre cele mai importante proiecte ale vieții tale – procurarea unei locuințe.

Află mai multe despre noua ofertă pentru creditele imobiliare în lei.

La Mobiasbanca – OTP Group finanțăm afacerile în agricultură și oamenii cu viziune din spatele acestora, pentru că noi credem în viitorul agriculturii de acasă.

 

Și pentru că lucrările agricole nu pot fi amânate, îți oferim acum finanțare în lei, cu o rată a dobânzii de la 6,5% anual și multiple avantaje de care poți beneficia.

Știm cât de mult înseamnă afacerea ta pentru tine și cât efort ai depus încă de la primele idei, schițe, încercări. De aceea am creat soluțiile potrivite, pentru ca să-ți dezvolți afacerea așa cum îți dorești!