Noutăţi

Clienții Mobiasbancă vor putea savura emoțiile Champions League 2018, purtând elemente de brand ale evenimentului. În rezultatul selectării aleatorii a calculatorului, 111 clienți Mobiasbancă, deținători ai cardurilor Mastercard, au fost desemnați câștigători ai primei etape.
Stimați clienți, Cu ocazia Zilei Internaționale a Muncii - 1 mai, și a zilei premergătoare acesteia - 30 Aprilie 2018 - declarate zile de odihnă, Centrul Ipotecar și sucursalele Mobiasbancă nu vor activa. Vă mulțumim pentru colaborare!  
Stimaţi clienţi, Cu ocazia sărbătorii naționale, în data de 02.05.2018 activitatea instituțiilor financiare din Federația Rusă va fi sistată. În această zi decontări în ruble rusești nu vor fi efectuate. Vă mulțumim pentru colaborare!
De un adevărat răsfăț de primăvară vor avea parte 60 de cliente Mobiasbancă, desemnate câștigătoare ale campaniei ”Răsfăț de primăvară de la Mobiasbancă”. Pentru că au utilizat cardurile bancare Mobiasbancă la efectuarea cumpărăturilor, pentru că au întrunit condițiile regulamentului băncii și au avut un gram de noroc în plus, au câștigat câte un certificat SPA în valoare de 500 lei. Procedurile  SPA vor putea fi valorificate până în luna august, inclusiv.
Stimaţi clienţi, Vă informăm că în ziua de 21 aprilie a.c. programul de lucru al sucursalelor va fi redus cu 3 ore. Vă mulţumim pentru colaborare!
În vacanța de primăvară s-a desfășurat ”Cupa Mobiasbancă la șah”, organizată de Școala Sportivă Specializată nr.7 de Șah și joc de Dame. În cursa pentru Cupe s-au înscris peste o sută de șahiști cu vârsta până la 16 ani, care au fost repartizaţi în trei grupe valorice.
De un an, clienţii Mobiasbancă îşi realizează planurile de achiziţionare a propriei case fără temeri juridice sau administrative, cu răspunsuri la toate întrebările, rapid şi în cele mai avantajoase condiţii de creditare. Deşi în toate sucursalele Mobiasbancă pot obţine un credit pentru procurarea locuinţei, în Centrul Ipotecar Mobiasbancă clienţii beneficiază suplimentar de consultanţă şi expertiză gratuită, de suport şi gratuităţi la înregistrarea imobilului, de reduceri de la parteneri şi oferte diverse de pe piaţa ipotecară.
Publicația The Banker (aprilie 2018), care face parte din grupul Financial Times, a luat sub lupă sistemul bancar din Republica Moldova, făcând o retrospectivă a evoluțiilor recente. ”În ultimii 5 ani Mobiasbancă și-a dublat dimensiunea, devenind a patra cea mai mare bancă din Moldova și practic și-a triplat profitul, înregistrând o rentabilitate a capitalului de 18%”, a declarat Antoine Gabizon, președintele Comitetului de Direcție – CEO, pentru publicația internațională.  
Stimaţi clienţi, În vederea realizării unor lucrări de mentenanţă a sistemului de carduri, activitatea rețelei de bancomate și POS-uri a băncii va fi sistată vineri 13.04.2018 în intervalul 05:15 - 06:15. În acest interval orar, cardurile bancare emise de Mobiasbancă nu vor putea fi utilizate pentru plăți la comercianți și retrageri de numerar, în Moldova sau în străinătate. Vă mulțumim pentru colaborare.
Mobiasbancă investește în educația de calitate și susține pasionații de tehnologii informaționale (elevi, studenți, lotul olimpic) să-și dezvolte abilitățile antreprenoriale și să-și realizeze ideile inovatoare. În acest sens, recent a încheiat un parteneriat de colaborare cu Fundația ”Youth Development for Innovation”.