OTP Bank - lider pe segmentele Corporate Banking și Responsabilitate Socială Corporativă, conform publicației Euromoney

OTP Bank - lider pe segmentele Corporate Banking și Responsabilitate Socială Corporativă, conform publicației Euromoney

Conform publicației Euromoney, OTP Bank este recunoscută drept lider pe piață pe două segmente importante de activitate Corporate Banking și Responsabilitate Socială Corporativă.

Premiul reprezintă o recunoaștere la nivel internațional al efortului întregii echipe de a oferi clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate și de implementare a soluțiilor de ultimă generație.

„Aceste rezultate ne onorează și ne motivează să ne concentrăm eforturile în fortificarea pozițiilor instituției în topul preferințelor clienților și partenerilor noștri. Cu toate astea, distincția „Market Leader” ne-o dorim alături și de celelalte dimensiuni de activitate ale băncii noastre. Suntem fermi convinși că vom atinge acest deziderat în viitorul apropiat, împreună cu echipa de profesioniști OTP Bank.”, a menționat dna Elena Guzun, Vicepreședinte-Director Comercial Corporate Banking.

Totodată, OTP Bank se implică activ în viața socială a comunității, susținând proiecte și inițiative sociale pentru promovarea și dezvoltarea culturii și artei, sportului, sănătate, educația financiară – una dintre prioritățile băncii, dar și caritate, voluntariat.

Clasamentul Euromoney este un studiu documentat pe scară internațională, bazat pe un sondaj de date privind performanțele și pe opiniile experților bancari. Programul anual de premii Euromoney, înființat în 1992, atrage peste 2.000 de candidaturi, din peste 500 dintre cele mai importante bănci din 113 țări și recunoaște excelența la nivel global, regional și pentru fiecare țară în parte.

Distribuie pe Facebook