OTP Bank în parteneriat cu FCI, oferă o nouă soluție de finanțare pentru exportatori

OTP Bank în parteneriat cu FCI, oferă o nouă soluție de finanțare pentru exportatoriOTP Bank
a devenit membru asociat al Asociaţiei internaţionale de factoring „Factors Chain International”, reprezentantul global pentru factoring și creanțe în industria financiară.

Calitatea de membru acordă OTP Bank posibilitatea de finanţare a creanţelor comerciale, prin servicii de factoring de export, ale companiilor ce sunt parte a tranzacţiilor de comerţ internaţional în calitate de exportatori. Astfel, clienții băncii existenți și potențiali, cu activitate de export, pot beneficia de o nouă soluție de finantare prin care banca va cumpăra creanțele comerciale cu plata la termen rezultate din prestarea de servicii sau livrarea de bunuri către partenerii de afaceri.

Avantaje: 

  • Acces rapid la lichidități
  • Fără garantii  materiale;
  • Acoperirea riscului de neplată al debitorilor eligibili


Prin dezvoltarea produselor şi serviciilor oferite, OTP Bank răspunde nevoilor clienților de soluţii de finanţare rapidă, care să le permită obţinerea unui avantaj competitiv în faţa concurenţei.

FCI activează în domeniul factoringului din anul 1968, având peste 400 de membri din 90 de ţări. Principalii parteneri ai FCI sunt Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Corporația Financiară Internațională (IFC), Camera de Comerț Internațională (ICC) și Asociația Internațională de Factoring (IFA).

*Pentru detalii referitor la condițiile produsului, contactați consilierul Dvs. sau transmiteți un e-mail catre factoring@mobiasbanca.md. Adițional, puteți solicita informații la numerele de telefon: 022 81 24 00 și 022 81 29 65.

Distribuie pe Facebook