Fundația pentru Educație Financiară „OK” marchează doi ani de activitate

Fundația pentru Educație Financiară „OK” marchează doi ani de activitateCreată sub patronajul OTP Bank și beneficiind de susținerea partenerilor din România și Ungaria, Fundația pentru Educație Financiară „OK” a celebrat, în luna decembrie, doi ani de activitate în care, prin implementarea programelor dedicate copiilor, tinerilor şi adulților, contribuie la schimbarea perspectivei generațiilor asupra gestionării banilor, livrând programe de educație financiară de calitate, practice, accesibile și personalizate.

În decursul acestei perioade, peste 3.000 de persoane din 32 localități din țară, au beneficiat de diverse programe de educație financiară susţinute de către cei patru traineri ai Fundaţiei.

Au fost încheiate parteneriate cu 22 de companii și organizații de nivel național și internațional, ceea ce ne-a permis să preluăm și să implementăm metodologii unice, care reunesc cele mai eficiente elemente şi mijloace de educație financiară la nivel internațional.

În luna august 2021, am lansat prima ediție a Taberei „OK” pentru copii, care s-a bucurat de mare succes oferind părinților și copiilor, deopotrivă, perspectiva petrecerii cu folos a vacanțelor și inițierea în cultura financiară. Totodată, peste 1.300 de copii au beneficiat de diverse programe și jocuri de educație financiară precum Banking sau Moneytainment Box.

Tinerii și adulții, interesați de actualizarea cunoștințelor și/sau formarea competențelor de gestiune corectă și sănătoasă a propriilor resurse financiare, pot beneficia de un program dedicat de Fitness Financiar. Astfel, în decursul celor doi ani de activitate, peste 1.700 adulți, participanți la programul Fitness Financiar, au dobândit cunoștințe solide legate de gestionarea responsabilă a veniturilor, cheltuielilor, creditelor, economiilor şi riscurilor.

În 2022 Fundaţia pentru Educație Financiară „OK”, în colaborare cu OTP Bank Moldova, va continua să contribuie la creșterea culturii financiare în societate, propunându-și să-şi extindă lista de parteneriate pentru a-şi putea extinde activitatea în cât mai diverse domenii și zone ale ţării, implementând noi inițiative și proiecte de antrenament financiar.

 

 

Distribuie pe Facebook