Colaborarea și excelența în lumină la Premiile Best of Corporate 2024

Colaborarea și excelența în lumină la Premiile Best of Corporate 2024

 

La OTP Bank înțelegem importanța profesioniștilor dedicați și punem în valoare aportul lor. Unul dintre momentele de celebrare, devenit deja o tradiție, e reprezentat de Premiile Best of Corporate. Aflate la a doua ediție în acest an Premiilor, recunosc succesele echipelor ce stau la inima efortului nostru de a aduce valoare clienților business.

Peste 20 de colegi din domeniile relațiilor cu clienții corporativi, gestiunea produselor, AGRO business, întreprinderi mici și mijlocii, tranzacții bancare globale ș.a. au fost recunoscuți pentru rezultate remarcabile în 2023. Printre succesele ce țin de atingerea obiectivelor strategice de digitalizare și extindere a volumului de business se numără:

  • Facilitarea a peste 65 mil. euro de credite EU4business, pentru sporirea competitivității si tranziția verde.
  • OTP Bank continuă să fie singura insti­tuție financiară din țară care oferă lea­sing financiar cu componentă Grant.
  • Facilitarea soluțiilor bancare digitale pentru 99% din clienții corporate.
  • Sporirea cu 45% a resurselor gestionate.

Totodată, atingerea acestor obiective ar fi fost imposibilă fără sinergia și colaborarea eficientă între echipele Diviziei Corporate cu celelalte departamente-cheie din cadrul Băncii, precum: Credit Risk Underwriting, Contabilitate, Gestiunea Activelor și Pasivelor și Trezorerie Middle Office, Proiecte și Organizare, Legalitate, CPSC, de asemenea apreciate cu premii și distincții.

În cuvântul său de deschidere, Președintele Comitetului Executiv și CEO al OTP Bank, Bogdan Spuză le-a adus felicitări colegilor pentru performanțele înregistrate, evidențiind meritul echipelor în menținerea OTP Bank în poziția de bancă de referință în domeniu. 

La rândul ei, Directorul Comercial Corporate Banking, Elena Guzun a insistat asupra sublinierii meritelor fiecărei echipe în parte:

Putem să enumerăm la nesfârșit provocările, contextul dificil al domeniului sau impedimentele ce au putut să tergiverseze obținerea rezultatelor pentru anul 2023. Cu toate acestea, vreau să aduc sincere felicitări Diviziei Corporate Banking, care, zi de zi a demonstrat abilități de cooperare, efort comun și devotament, înregistrând pentru anul 2023 performanțe peste așteptări. Bravo, dragi colegi!

Finalul evenimentului a fost marcat de o provocare inedită. În cadrul unui workshop de exersare a abilităților manageriale și de colaborare colegii au demonstrat din nou eficiența, spiritul de echipă și viziunea ce îi caracterizează.

Поделиться на Facebook