Al treilea aspirator robot din promoția OTP Bank a fost câștigat

Al treilea aspirator robot din promoția OTP Bank a fost câștigat

Vestea despre faptul că a câștigat un aspirator robot performant, Vara Matisiuc a primit-o chiar de ziua ei. Când a deschis un depozit în lei la OTP Bank, a mizat pe multitudinea de avantaje și pe echipă, așa cum este clienta băncii de mai mulți ani, iar faptul că a devenit al treilea câștigător al tombolei a fost un bonus plăcut.

Deși este pensionară, doamna Vera încearcă să țină pasul cu noile tehnologii, iar despre cum funcționează noul aspirator, va descoperi alături de nepoții săi.

„M-am și mirat, cum pot primi un astfel de cadou chiar de ziua mea! Dar uite, chiar se poate întâmpla. Este primul premiu pe care l-am câștigat în viața mea. Sunt foarte mulțumită de relația frumoasă și de lungă durată cu OTP Bank. Aici, eu și familia mea am avut mereu parte de susținere în deciziile noastre financiare. Este foarte plăcut să primești și un astfel de cadou, după ani de colaborare.” – a povestit Vera Matisiuc, client OTP Bank.


Tatiana Stroici, Șef secție, Departamentul Marketing și Gestiunea Produselor, OTP Bank a felicitat câștigătoarea „Noile depozite de la OTP Bank, bucură clienții cu multiple avantaje, premii generoase și utile. De acest fapt, ne convingem zi de zi. Mizăm pe un feedback direct și sincer, care ne permite să adaptăm rapid oferta noastră în funcția de necesitățile reale ale clienților, asigurând beneficii unice, disponibilitatea și siguranța resurselor”.

Promoția noastră continuă, au mai rămas 7 aspiratoare!

Vezi aici ce trebuie să faci, pentru a participa în tombolă.

Cu OTP Bank, economisești avantajos și sigur.
#economiilepeupgrade #mobiasbancadevineotpbank

Поделиться на Facebook