Academia de Mentoring – un nou program pentru dezvoltarea performanței

Academia de Mentoring – un nou program pentru dezvoltarea performanțeiÎn cadrul OTP Bank acordăm o atenție mare colegilor cu experiență și dorința de a împărtăși cunoștințele obținute de-a lungul activității cu tinerii studenți care vin la bancă pentru un stagiu de practică sau cu noii colegi. În acest context, a fost lansat un nou program, complex și interactiv – Academia de Mentoring.

Programul se va desfășura în perioada martie-iunie 2023, iar rezultatele acestuia ne vor contura intenția de a consolida parteneriatul dintre OTP Bank și instituțiile de învățământ superior din țară, dar și valorificarea capacităților profesionale ale colegilor noștri.

„Programul își propune ca scop, în primul rând, sporirea atractivității sectorului bancar și al băncii propriu-zise pentru studenții de la facultățile de profil. Mentorii vor fi și acei ambasadori OTP, dacă vreți, care își vor orienta efortul spre „descoperirea” talentelor în rândul studenților ce vor susține stagiul de practică la OTP Bank, pentru ca ulterior să-i recunoaștem în calitate de colegi în echipa noastră. În al doilea rând, programul are și misiunea de a cristaliza percepția instituțiilor superioare de învățământ și a mediului academic asupra situației reale din mediul bancar. Totodată, colegii noștri nu vor deveni mentori doar pentru studenți. Aptitudinile pe care ei le vor obține în cadrul programului vor fi direcționate inclusiv spre facilitarea integrării noilor angajați.”, a declarat Radu Jechiu - șef Departament Resurse Umane și Comunicare Instituțională.

Participanții Academiei de Mentoring vor beneficia de un program special de formare în care vor învăța cum să-și transmită eficient experiența, abilitățile și viziunile către cei care-și doresc o carieră în banking, completat de traininguri de Time Management, leadership si comunicare eficientă.

Oamenii reprezintă cea mai mare valoare a OTP Bank, iar prin implementarea a astfel de programe, OTP Bank își reiterează ambiția de a fi un angajator responsabil, atractiv și de încredere.

Distribuie pe Facebook