OTP Bank sărbătorește 32 de ani de activitate

OTP Bank sărbătorește 32 de ani de activitate

Stimați clienți, parteneri, angajați OTP Bank,

Astăzi marcăm 32 de ani de activitate pe piața financiar-bancară a Republicii Moldova, timp în care transparența, încrederea, profesionalismul și responsabilitatea de care am dat dovadă, ne-au clasat printre liderii impunători ai domeniului.

Această aniversare a OTP Bank Moldova marchează un reper important în evoluția companiei noastre, unul de care ne putem bucura din plin doar celebrându-l împreună cu clienții, partenerii și angajații noștri. Ne onorează să facem parte dintr-un grup bancar dominant pe piețele din Europa Centrala și de Est – OTP Group, de la care împrumutăm soluții digitale și expertiza pe care le punem la temelia dezvoltării băncii. Acum 3 ani, în urma integrării în Grupul OTP, am trecut prin transformări majore, începând cu numele băncii și continuând cu arhitectura IT, produse și procese interne, aplicații și tehnologii. La baza tuturor transformărilor am pus oamenii, iar în centrul strategiei noastre – clientul. Lansarea produselor noi de economisire și susținerea prin programe de educație financiară și antreprenorială sunt conforme cu strategia noastră de încurajare a economisirii și a unui comportament financiar responsabil.a declarat Bogdan Spuză, Președinte al Comitetului Executiv - CEO al OTP Bank Moldova.

Investițiile noastre din prezent în educație financiară și digitalizarea băncii sunt dovezi ale ambiției noastre de dezvoltarea continuă a parteneriatului durabil și transparent cu dvs., într-o realitate economică nouă, care se schimbă de la o zi la alta. Cu atât mai imperativ este stabilitatea și încrederea într-un partener financiar puternic – OTP Bank, care beneficiază de susținerea unui jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est – OTP Group.

32 de ani nu este o cifră rotundă, dar echipa noastră bifează încă un an de muncă responsabilă și onestă pentru dvs., de aceea am simțit să vă aducem sincere mulțumiri pentru încrederea și loialitatea acordată.

La mulți ani și longevitate parteneriatelor noastre!

Cu profund respect,
Echipa OTP Bank

Distribuie pe Facebook