OTP Bank premiată de Mastercard pentru calitatea portofoliului de carduri

OTP Bank premiată de Mastercard pentru calitatea portofoliului de carduri

Premiul „Service Excellence” oferit de către Compania Internaţională de plăţi Mastercard, și-a găsit locul bine meritat lângă celelalte trofee și distincții ale OTP Bank S.A.

Parteneriatul dintre OTP Bank și Mastercard a adus numeroase campanii promoționale și premii pentru clienții băncii, deținători de carduri, și anume: Mastercard Gold, Mastercard Platinum, Mastercard World Elite. Obținerea acestei distincții a fost posibilă grație structurii portofoliului de clienți, deținători de carduri Mastercard de la OTP Bank S.A., fiind una dintre cele mai calitative la nivel național.

„Accentul pe calitatea portofoliului de carduri, este unul bine meritat. Colaborarea de lungă durată cu Mastercard a adus clienților băncii servicii, produse și o varietate de tipuri de carduri emise de OTP Bank. Aprecierea pe care am primit-o anul acesta, reconfirmă rolul nostru în preferințele clienților, din perspectiva serviciilor de înaltă calitate, pe care ne angajăm zilnic să o oferim clienților noștri. Rămânem fideli acestor principii.”, a declarat Petru Delinschi, Vicepreședinte al Comitetului Executiv – Director Comercial Retail Banking.

Distincția reprezintă recunoașterea eforturilor OTP Bank, în implementarea soluțiilor inovatoare dar și a sistemelor avansate de operare, ce și-au demonstrat eficiența prin comoditate, simplitate și accesibilitate.

Totodată, în 2021, aceeași instituție ne-a oferit trofeul „Premium Care” pentru aducerea serviciilor „non cash” și sporirii calității acestora la un nivel net superior pe piață.

Distribuie pe Facebook