e-Garanția OTP Bank – 100% online și în mai puțin de 3 ore

e-Garanția OTP Bank – 100% online și în mai puțin de 3 ore

e-Garanția bancară acum 100% online
e-Garanția bancară acum 100% online

E mult mai simplu să te ocupi de toate activitățile afacerii tale, atunci când ai la îndemână servicii simple și de încredere, nu-i așa?

Acum, pentru participarea la licitații sau garantarea obligațiilor contractuale optează pentru e-Garanția OTP Bank – emisă online și în mai puțin de 3 ore.

Sub forma unui document electronic cu semnătura electronică avansată calificată, aplicată de către reprezentantul autorizat al Băncii, e-Garanția poate înlocui drumul pe care în mod normal l-ai fi făcut până la bancă. Acum, timpul tău, e doar al tău, nu vei mai fi nevoit să-l împarți.

Dacă nu ești clientul băncii, poți deschide un cont curent la distanță și adera gratuit la aplicația OTP Internet și Mobile Banking.

Avantajele e-Garanțiilor

  • Le poți obține 100% online* și în mai puțin de 3 ore
  • Reduc numărul de documente imprimate și arhivate pe suport de hârtie,
  • Sunt prietenoase cu mediul înconjurător prin aplicarea conceptului „zero hârtie” pentru Garanțiile Bancare destinate achizițiilor publice.


Cum aplici pentru e-Garanții?

  1. Descarcă și completează Cererea privind emiterea Garanției Bancare (vezi model de completare)
  2. Aplică semnătura electronică avansată calificată pe cererea completată
  3. Expediază cererea în format electronic către consilierul personal prin intermediul poștei electronice sau a serviciului OTP Internet și Mobile Banking.


Consilierul personal îți va confirma prin e-mail recepționarea cererii transmise și va iniția procesul de emitere a e-Garanției solicitate. După emitere, vei primi e-Garanția prin canalul de comunicare indicat în cerere.

Pentru mai multe detalii, contactează consilierul tău personal de la OTP Bank sau lasă-ne un e-mail la tradefinance@otpbank.md.

Cu încredere,

Echipa OTP Bank

*În cazul clienților care au deja un contract de credit semnat pentru Garanții Bancare asigurate cu credit sau acoperite 100% cu mijloace bănești, în cadrul Condițiilor Generale aferente emiterii Garanțiilor Bancare și Acreditivelor.

Поделиться на Facebook