Credite imobiliare în lei, cu rată fixă de la 5% în primii 5 ani

Credite imobiliare în lei, cu rată fixă de la 5% în primii 5 ani

Ți-ai imaginat deja cum va arăta bucătăria, dormitorul sau camera de zi din noua ta locuință, dar nu știi de unde să începi?
Începe cu un credit imobiliar în lei, cu rată fixă a dobânzii anuale de la 5% în primii 5 ani, și vezi cât e de simplu să ai casa ta.

Ce beneficii poți obține?

  • Rata dobânzii fixă, de la 5% anual în primii 5 ani;
  • ZERO comision de analiză a cererii/dosarului de credit;
  • ZERO risc valutar;
  • Finanțare de până la 100% din valoarea imobilului procurat*;
  • Termen de rambursare de până la 20 ani (240 de luni);
  • O gamă largă de venituri acceptate;
  • Card de debit gratuit;
  • Pre-aprobarea creditului valabilă timp de 90 zile, ca să ai timp să alegi locuința potrivită.


Mai mult, la Centrul Ipotecar Mobiasbanca - OTP Group, primul centru ipotecar din Moldova, beneficiezi de consultanță profesionistă, abordare personalizată, suport în perfectarea actelor necesare, precum și de acces la cele mai bune oferte ale agențiilor imobiliare.

Pune-ți casa pe upgrade!
Cu Mobiasbanca - OTP Group

Mărimea ratei fixe a dobânzii anuale pentru primii 5 ani, precum și a ratei flotante a dobânzii anuale începând cu anul 6, poate depinde de suma creditului. Rata dobânzii flotante este compusă din Indicele de Referință (rata flotantă a dobânzii la depozitele la termen în lei pe durata de 6 luni pentru persoane fizice) + Marja Băncii, ceea ce la data lansării ofertei constituie de la 5% anual. Pentru persoanele fizice cu venituri preponderent din afaceri sau activități nesalariale, atât rata dobânzii fixe pentru primii 5 ani, cât și rata dobânzii flotante, va fi mai mare cu 1 punct procentual. Pentru un credit în sumă de 1 000 000 lei, pe un termen de 200 luni, cu o rată fixă a dobânzii de 5% anual în primii 5 ani și de 5% anual rată flotantă începând cu anul 6, cu zero comision de analiză dosar, 1% comision de acordare și 0,25% comision de administrare lunară, din sold, DAE (dobânda anuală efectivă) constituie 8,47% (calculele sunt exemplificative). *în cazul existentei garanțiilor imobiliare adiționale. Banca atenționează consumatorii asupra responsabilității de rambursare a creditelor.

Share on Facebook