La 10 ani de activitate, sucursala „Mircea cel Bătrân” este reamplasată într-un nou sediu

La 10 ani de activitate, sucursala „Mircea cel Bătrân” este reamplasată într-un nou sediu

Stimați clienți,

Suntem bucuroși să vă anunțăm despre inaugurarea unui nou sediu a sucursalei nr.23 „Mircea cel Bătrân”, din or. Chișinău, pe bd. Mircea cel Bătrân nr. 14.

Sucursala și-a început activitatea în anul 2011, într-un mic spațiu cu doar cinci locuri de muncă. La 10 ani distanță, sucursala deservește peste 100 clienți persoane juridice și peste 2000 clienți persoane fizice.

„Felicit sucursala cu cei 10 ani de activitate, echipa profesionistă formată de-a lungul timpului și nivelul înalt de încredere pe care sucursala a reușit să-l câștige în rândul clienților,” a declarat dl László Diósi, Președintele Comitetului Executiv, CEO Mobiasbanca – OTP Group, prezent la evenimentul de inaugurare, alături de alți colegi ai comitetului de conducere a băncii și clienții băncii.

Dl Petru Delinschi, Vicepreședinte al Comitetului Executiv – Director Comercial Retail Banking a menționat despre consolidarea sucursalei în una mai mare, cu o trecere spre un alt nivel de responsabilitate și capacitate de muncă: „În pofida condițiile pandemice, banca a respectat promisiunea de implementare a proiectelor planificate. Inaugurarea sediului unei noi sucursale continuă șirul de realocări implementate în anul 2020, la nivel central și regional.”

Clienții pot beneficia de întregul spectru de servicii bancare pe care le oferă sucursala, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoanele juridice din segmentul micro, de luni până vineri, de la 09.00 – 17.00.

Distribuie pe rețelele de socializare